یکی از تجارت های پر رونق در میان بازرگانان و تجار ایرانی، صادرات سرامیک و صادرات کاشی بخصوص کاشی سنتی به کشورهای همسایه است. ایران کشوری است که در صنعت کاشی و سرامیک همواره در مسیر رشد و شکوفایی بوده است و به لطف کیفیت بسیار خوب محصولات در این زمینه به خوبی توانسته بخشی از بازارهای بین المللی را به خود اختصاص بدهد.
به طور مثال می توان به صادرات کاشی و سرامیک به عراق، صادرات سرامیک به ترکیه و همچنین صادرات سرامیک به افغانستان اشاره داشت. تولیدکنندگانی همچون هیربدنگاره به عنوان یکی از پیشتازان این عرصه توانسته اند جایگاه خود را در این بازار به خوبی حفظ کنند. در ادامه با با ما همراه باشید تا به بررسی تخصصی نکات مربوط به صادرات سرامیک و کاشی بپردازیم.
برای مشاوره رایگان درموضوع صادرات کاشی به کشور های مختلف با شماره 09158270219 تماس بگیرید.
عوامل مهم در قیمت گذاری صادرات سرامیک از ایران
یکی از دغدغه های اصلی بازرگانان ایرانی قیمت گذاری سرامیکی است که قصد دارند آنها را در بازارهای بین المللی به فروش برسانند. به این منظور قبل از هر توضیحی باید خاطرنشان سازیم که این مورد می تواند شما را با چالش های فراوانی مواجه سازد اگر تجربه کافی در این زمینه نداشته باشید. بنابراین بهتر آن است که با کارشناسان در این زمینه مشورت کنید.
عوامل مختلفی بر روی قیمت سرامیک برای صادرات تاثیر می گذارد از جمله می توان به این آیتم ها اشاره کرد:
- وزن نهایی محموله اولین نکته ای است که در قیمت گذاری باید مورد توجه قرار بدهید.
- به طور کلی ارسال محموله ها از طریق مرزهای زمینی و یا دریایی انجام می شود در نتیجه کشور مقصد و شیوه ارسال بار هم در قیمت گذاری دخیل هستند.
- درجه کیفی سرامیک و کاشی صادراتی یکی از مهمترین مواردی است که بر روی صادرات و قیمت نهایی آن تاثیر دارد.
- و در نهایت تقاضای بازار و مشتری است که قیمت ها را نهایی می سازد.
با نظر به این موارد می توانید قیمت صادرات سرامیک را محاسبه کنید.
آشنایی با مراحل صادرات کاشی و سرامیک
صادرات کاشی و سرامیک به دیگر کشورها هم مانند صادرات دیگر مصالح از طریق گمرک انجام می شود. و برای این کار تمام مراحل قانونی و مجوزها هم باید از گمرک و دیگر مراجع قانونی اخذ گردد. اما یکی از مهمترین مواردی که لازم است حتما مورد توجه قرار بگیرد این مورد است که محموله باید بیمه صادرات داشته باشد. این مورد یکی از مهمترین اقدامات در راستای صادرات سرامیک به دیگر کشورها به شمار می رود.
برای جمل و نقل هم برای جلوگیری از بروز خسارت بهتر است شیوه های استاندارد را در پیش بگیرید و در تمام مراحل بارگیری نظارت کافی داشته باشید تا امانت را سالم به مقصد برسانید!
در این میان قبل از هر اقدامی، بازار را به خوبی مطالعه کنید و ظرفیت های موجود را به خوبی بسنجید تا بتوانید بازار مناسبی را داشته باشید. معمولا صادرات سرامیک به عراق و یا صادرات سرامیک به افغانستان و صادرات کاشی و سرامیک به ترکیه می تواند تجربیات مفیدی را برای شما به بار بیاورد. توجه داشته باشید که کشورهایی را در نظر بگیرید که ساخت و ساز در آنها رونق بسیار داشته باشد.
تعرفه صادرات کاشی و سرامیک
منظور از تعرفه صادرات یعنی میزان هزینه ای که باید به گمرک پرداخت شود تا در ازای آن بتوان کالا را از گمرکات ترخیص کرد. این تعرفه ها شامل بیمه، هزینه های گمرکی و غیره است که در حین انجام مراحل قانونی صادرات از صادرکننده دریافت می شود. این هزینه ها نرخ ثابتی ندارند و در شرایطی بخشی از آنها مشمول بخشیدگی هم می شوند از این رو اگر در این زمینه آگاهی و تجربه کافی ندارید می توانید با کارشناسان امور صادرات مشورت نمایید.
مشکلات و چالش های صادرات سرامیک چیست؟
بهترین کاشی و سرامیک ایران عمدتاً در استانهای مشهد، اصفهان و یزد تولید میشود. ایران با دارا بودن منابع معدنی غنی، قابلیت تولید مصالح ساختمانی با کیفیت را دارد. با این حال، مسیرهای صادراتی به طور کامل هموار نشده و بحرانهای اقتصادی جهانی نیز بر صنعت کاشی و سرامیک کشور تأثیر گذاشته است.
توسعه این صنعت میتواند ظرفیت تولید را افزایش دهد و در عین حال به اشتغالزایی و درآمدزایی در بخش صادرات غیرنفتی کمک کند.یکی از دلایل اصلی کاهش صادرات، ضعف در ارتباطات تجاری با کشورهای هدف است. افزایش تعرفههای گمرکی نیز به این مشکلات دامن میزند و هزینهها را به شدت بالا میبرد، که باعث کاهش جذابیت صادرات و واردات میشود. این افزایش تعرفهها ظرفیت صادرات را نیز تحت تأثیر قرار داده و برای صنایع کاشی و سرامیک چالشهای جدی ایجاد کرده است.
صادرات این محصولات بر اساس رنگ، طرح و مدل و مطابق با نیاز مشتریان انجام میشود. صادرکنندگان باید نیازهای مشتریان خارجی را به دقت شناسایی کرده و از مهارتهای فروش و مذاکره بهرهبرداری کنند.در این راستا و برای موفقیت در صادرات سرامیک، معرفی جدیدترین طرحها و رنگها توسط بازاریابان بینالمللی میتواند به جذب مشتریان خارجی کمک شایانی کند.با ارائه اطلاعات دقیق و جامع از محصولات با کیفیت به بازار جهانی، احتمال افزایش صادرات سرامیک وجود دارد؛ همچنین، تعدیل تعرفههای گمرکی نیز ضرورت دارد.
صادرات کاشی و سرامیک سنتی توسط هیربدنگاره
صادرات سرامیک یکی از تجارت های پر سود در میان بازگانان ایرانی به شمار می رود. این بازار هم در داخل و هم در میان کشورهای همسایه همچون عراق و ترکیه به خوبی رشد کرده است هرچند که هنوز هم بازرگانان را با چالش هایی مواجه می سازد اما موفقیت زیادی در این بازار وجود دارد اگر دو مورد را همواره به خاطر داشته باشید. اول بازاریابی بین المللی و پیدا کردن بازاری است که در آن تقاضا بالا باشد و دوم انجام مذاکرات و توجه به نیاز مشتریان خارجی.
سلیقه هر کشوری می تواند با توجه به فرهنگ خاص آن کشور متفاوت باشد اما با توجه به پتانسیل خوبی که این صنعت در کشور دارد، به خوبی می توان از عهده اجرای این خواسته ها و سلیقه های مختلف برآمد! هموراه به خاطر داشته باشید که در این راه تنها نیستید و هیربدنگاره با کوله باری از تجربه در زمینه صادرات سرامیک و کاشی از تولید تا فروش در کنار شماست! هر تولید کننده کاشی و سرامیکی به شرط توانا بودن می تواند روش های خاصی برای کاهش هزینه ها در صادرات و حتی حمل و نقل به کار گیرد. هیربدنگاره این تجربه را در زمینه حمل و نقل به خصوص در مورد کشورهای همسایه و ارسال زمینی محموله داشته است و توانسته هزینه ها را به طور چشمگیری کاهش دهد.